Ochrana osobních údajů

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními údaji Naším cílem je objasnit Vám, jakým způsobem nakládáme s Vašimi osobními údaji, jaké informace ukládáme a jak je využíváme.

Obsah
1. INFORMACE O ZPRACOVÁVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
2. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME A JAK JE ZÍSKÁVÁME
3. JAK VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE VYUŽÍVÁME
4. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ
5. KOMU POSKYTUJEME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE
6. CO JSOU TO COOKIES A JAK JE VYUŽÍVÁME
7. JAKÁ JSOU VAŠE PRÁVA
8. JAK CHRÁNÍME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE
9. POTŘEBUJETE DALŠÍ INFORMACE NEBO CHCETE UPLATNIT SVÁ PRÁVA

1. INFORMACE O ZPRACOVÁVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1.1 Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá, proto vždy postupujeme v souladu s příslušnými právními předpisy a mezinárodními standardy.

1.2 V souvislosti s přijetím nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR), které se s účinností od 25. května 2018 vztahuje na zpracování Vašich osobních údajů ze strany podnikatele: Soňa Trňáková, IČO 87567172, se sídlem 68704 Sušice 139, (dále jako "podnikatel"), Vám níže poskytuje shrnutí základních informací o zpracovávání a ochraně Vašich osobních údajů ze strany podnikatele.

2. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME A JAK JE ZÍSKÁVÁME

2.1 Osobní údaje, které o Vás zpracováváme:

2.1.1 Pro účely uzavření a správy smlouvy a realizaci dodávky
(a) Identifikační údaje (jméno, příjmení, adresa)
(b) Kontaktní údaje (e-mail, tel. číslo)
(c) Název firmy, IČO/DIČ, sídlo (pokud jste podnikatel).

2.1.2 Za účelem vylepšování našich služeb a nabídky
(a) Údaje o návštěvě našich internetových stránek (cookies,)

2.2 Osobní údaje získáváme přímo od Vás při uzavírání smlouvy a v průběhu smluvního vztahu

3. JAK VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE VYUŽÍVÁME

3.1 Vaše osobní údaje využíváme k následujícím účelům:

(a) k uzavření smlouvy a realizaci Vaší objednávky;
(b) komunikaci s Vámi a správě našeho smluvního vztahu;
(c) řešení Vašich reklamací a stížností;
(d) plnění našich zákonných povinností

3.2 Vaše osobní údaje uchováváme jen po tu dobu, dokud trvá některý z výše uvedených účelů zpracování. a následně jen po dobu a za podmínek v souladu s příslušnými právními předpisy.

4. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

4.1 Právní základ, který nám umožňuje zpracovávat Vaše osobní údaje, závisí na účelu, pro který dané osobní údaje zpracováváme. Vaše osobní údaje tedy v konkrétním případě můžeme zpracovávat bez Vašeho souhlasu, protože:

(a) je to nezbytné pro účely uzavření nebo plnění smlouvy s Vámi;
(b) je to nezbytné ke splnění našich zákonných povinností (např. v oblasti účetnictví a daní);
(c) je to nezbytné pro ochranu našich oprávněných zájmů (např. v souvislosti s uplatňováním nároků z uzavřených smluv nebo v souvislosti s analýzou a zlepšováním našich služeb);

5. KOMU POSKYTUJEME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

5.1 Vaše osobní údaje můžeme poskytnout:
(a) poskytovatelům služeb, kteří nám poskytují své služby související s naší činností, tzn.dopravcům
(b) jiným osobámv souladu s příslušnými právními předpisy (např. oznámení finančním úřadům v případech stanovených zákonem, policii v rámci šetření trestné činnosti apod.).

6. CO JSOU TO COOKIES A JAK JE VYUŽÍVÁME

6.1 Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto umísťujeme na Váš počítač, tak jako většina internetových stránek. Jedná se o textové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat.

6.2 Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony a nastavení, které jste na nich provedli – např. obsah nákupního košíku. Tyto údaje tedy nemusíte zadávat znovu při opětovné návštěvě stránek a přechodem mezi jednotlivými sekcemi webu.

6.3 Cookies využíváme pro sběr statistických údajů, abychom mohli dále vylepšovat naše stránky a zdokonalovat tak služby, které nabízíme. Informace o tom, jak náš web používáte, proto sdílíme se svými partnery působícími v oblasti inzerce a analýz, a to konkrétně se společností Google. O tom, jak Google nakládá se soubory cookies, se můžete dočíst na https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.

6.4 V případě nesouhlasu s používáním cookies a údajů získaných prostřednictvím našich internetových stránek, které využívají technologie cookies pro účely uvedené výše, máte možnost:
(a) zablokovat používání technologie cookies příslušným nastavením svého internetového prohlížeče nebo jiného počítačového programu (tj. nastavte svůj internetový prohlížeč nebo jiný počítačový program tak, aby blokoval, resp. zakazoval/nepovoloval, použití technologie cookies); nebo
(b) můžete svůj souhlas i bezplatně odvolat, a to buď prostřednictvím zaslání emailu na adresu: trnak@uh.cz, dopisem na adresu: Soňa Trňáková. 687 04 Sušice 139.

7. JAKÁ JSOU VAŠE PRÁVA

7.1 V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte zejména tato práva:
(a) právo na jasné, transparentní a srozumitelné informace o tom, jak používáme Vaše osobní údaje a jaká jsou Vaše práva;
(b) právo na přístup k osobním údajům a poskytnutí dalších informací souvisejících s jejich zpracováním ze strany podnikatele;
(c) právo na opravu nesprávných a neúplných osobních údajů;
(d) právo na vymazání Vašich osobních údajů, především pokud již nejsou dále potřebné pro další zpracování; pokud jste odvolali svůj souhlas k jejich zpracování; pokud jste oprávněně namítali jejich zpracování; pokud byly zpracovány nezákonně; nebo musejí být vymazány podle právních předpisů;
(e) právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů, pokud napadnete správnost osobních údajů po dobu, dokud neověříme jejich správnost; pokud zpracování je protizákonné; pokud je už nepotřebujeme, ale údaje potřebujete Vy pro účely uplatnění Vašich právních nároků nebo pokud namítáte proti jejich zpracování po dobu, dokud neověříme, zda naše oprávněné důvody převažují nad Vašimi zájmy;
(f) právo podat námitky proti zpracovávání Vašich osobních údajů v případě, že je zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo pro účely našich oprávněných zájmů;
(g) právo získat své osobní údaje a přenést je k jinému poskytovateli služeb;
(h) právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7; www.uoou.cz

7.2 Pokud budete chtít uplatnit jakékoliv výše uvedené právo, kontaktujte nás prosím s využitím kontaktních údajů uvedených níže.

8. JAK CHRÁNÍME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

8.1 Pro zajištění bezpečnosti a důvěrnosti Vašich osobních údajů, která je pro nás mimořádně důležitá, využíváme technická a organizační opatření zejména na ochranu před neoprávněným přístupem k údajům a jejich zneužitím, zajištění bezpečnosti našich IT systémů i obnovu dat v případě incidentu. Kde je to vhodné, využíváme na ochranu Vašich údajů šifrování. Všechna opatření pravidelně vyhodnocujeme a aktualizujeme.

8.2 Zpracování osobních údajů probíhá manuálně i v elektronických informačních systémech, které podléhají fyzické, technické i procedurální kontrole. Za účelem ochrany dat máme nastavený bezpečnostní mechanismus zahrnující technická, organizační a personální opatření a stejnou úroveň ochrany požadujeme také od našich zpracovatelů.

9. POTŘEBUJETE DALŠÍ INFORMACE NEBO CHCETE UPLATNIT SVÁ PRÁVA ?

9.1 Kromě webové adresy www.podlozkypodtrofeje.cz, je plná verze Zásad nakládání s osobními údaji a jejich ochrany dostupná u podnikatele. O zaslání písemné kopie můžete požádat způsobem uvedeným níže.

9.2 Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně zpracování Vašich osobních údajů, potřebujete jakoukoliv jinou související pomoc nebo chcete uplatnit svá práva, obraťte se prosím na odpovědnou osobu pro oblast ochrany osobních údajů, a to telefonicky (v pracovní době) na tel. č.: +420 734440314, elektronicky na e-mail adrese trnak@uh.cz, nebo písemně na adrese podnikatele: Soňa Trňáková, 68704 Sušice 139.

Tato stránka používá cookies. Vice info